Select a page
Planning: 085-8900189

Het bedrijf

Team & Materiaal

m_trekkers_1                   21

Bij Jos Blom Kraanverhuur B.V. werken momenteel ruim 40 werknemers, die met elkaar een hecht team vormen.
De hoofdvestiging bevindt zich aan de Alexander Flemingstraat 2 te Alkmaar (Industrieterrein Oudorp). Zowel de planning als de stalling van de machines zijn op dit adres gevestigd. Ook is er een bedrijfsruimte gerealiseerd met een hoogte van 10 meter, zodat ook de grotere reparaties in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden.
Naast onze hoofdvestiging te Alkmaar, zijn wij ook gevestigd in Heerhugowaard, Den Helder, Amsterdam, Hoogeveen en Rotterdam.

Het bedrijf beschikt over 48 kranen, waaronder 23 telekranen met een maximale capaciteit van 500 ton en 25 torenkranen met een maximale gieklengte van 60 meter.
In 2019 verwachten wij ons kranen-park uit te breiden met een nieuwe Liebherr LTM1230-5.1

Met deze aanwinst bestaat het totale kranen-park uit:

Telekranen                                        Torenkranen
3 Telekranen 40 ton                            5 Torenkranen 33 meter
2 Telekranen 45 ton                            7 Torenkranen 40 meter
2 Telekranen 50 ton                            1 Torenkraan 42 meter
3 Telekranen 60 ton                            1 Torenkraan 45 meter
2 Telekranen 70 ton                            3 Torenkranen 48 meter
2 Telekranen 80 ton                            2 Torenkranen 50 meter
4 Telekranen 100 ton                          5 Torenkranen 60 meter
2 Telekranen 120 ton
3 Telekraan 160 ton
1 Telekraan 300 ton
1 Telekraan 500 ton

U kunt ook voor transport bij ons terecht. Hiervoor zijn 7 transporteenheden aangeschaft. De transporteenheden bestaan uit diverse twee- en drie assige trekkers met semi diepladers, verschillend van een twee assige semi dieplader met een oprijklep tot vier assige gestuurde en uitschuifbare semi diepladers. Voor de kleinere hijsklussen en het transport van units of containers beschikken wij over een vrachtwagencombinatie met een autolaadkraan. Tevens beschikt Jos Blom Kraanverhuur B.V. over een roterende verreikers en een 7 tons heftruck, 60 meter (de Mighty Tiny) en een 40 tons rupshijskraan. Uiteraard beschikken wij ook over de nodige aanverwante artikelen om elke hijsklus te kunnen klaren.

Kortom: voor elke klus de gewenste machine waarmee wij u vanuit onze vestigingen op landelijk niveau van dienst kunnen zijn!

VCA Certificaat

1

Sinds 10 april 1998 zijn wij een VCA*-gecertificeerd bedrijf, zodat wij ook werkzaamheden bij petrochemische bedrijven en bij bijvoorbeeld Corus uit kunnen voeren. Ook in de bouw is dit een steeds meer erkende en voorkomende kwaliteitseis, zodat de naleving van veilig werken steeds meer gegarandeerd word. Ook zijn wij aangesloten bij de Vereniging Verticaal Transport deze branche organisatie draagt ook zijn steentje bij aan de naleving van alle keuringseisen die wettelijk voor ons verplicht zijn.

Jos Blom Kraanverhuur B.V. staat voor veiligheid en kwaliteit.

 

 

Vestiging Alkmaar

Vestiging Heerhugowaard

Vestiging Den Helder (Mosk)

Vestiging Amsterdam

Vestiging Rotterdam