Ons materieel

Wij hebben een park van ruim 45 voertuigen, bestaande uit telescoopkranen, torenkranen, autolaadkranen en speciaal transportcombinaties. Door de diversiteit kan voor vrijwel ieder karwei een passende kraan geboden worden. Uiteraard helpen wij je graag bij het bepalen van de juiste kraan voor de uitvoering van het werk. De werkvoorbereiders adviseren je geheel vrijblijvend; indien nodig op locatie.

Alle kranen worden bediend door gekwalificeerde, flexibele en gedreven kraanmachinisten die intern worden opgeleid, regelmatig worden bijgeschoold en waarbij veiligheid op nummer één staat.

Door continu te investeren is de vloot up-to-date en voldoet deze aan de meest recente eisen op gebied van veiligheid, kwaliteit en milieu. De kranen worden jaarlijks door een externe certificeringsinstantie gekeurd en zijn uitsluitend voorzien van gecertificeerde hijsmiddelen. In de werkplaats worden de kranen onderhouden door eigen monteurs die dag en nacht beschikbaar zijn, mocht zich onverhoopt toch een storing voordoen.

Telekranen

Wij bieden een ruim assortiment aan mobiele telekranen, variërend van 60 t/m 450 ton.

Torenkranen

Mobiele torenkranen van 44 t/m 60 meter gieklengte.

Transport

Vele vormen van transport, met o.a. semi’s en bakwagens met kraan.