Over Jos Blom Kraanverhuur

Ons familiebedrijf bestaat uit zo’n 40 medewerkers. Voornamelijk kraanmachinisten, maar ook een aantal chauffeurs speciaal transport en monteurs.
Op kantoor bevindt zich de planning, werkvoorbereiding, administratie en personeelszaken. Ons team van bevlogen en betrokken medewerkers is vakkundig opgeleid en wordt regelmatig bijgeschoold.

De hoofdvestiging bevindt zich aan de Alexander Flemingstraat 2 te Alkmaar (Industrieterrein Oudorp). Zowel de planning als de stalling van de machines is op dit adres gevestigd. Hier is een bedrijfshal gerealiseerd met een hoogte van 10 meter, zodat ook de grotere reparaties in eigen beheer uitgevoerd kunnen worden.
Naast onze hoofdvestiging te Alkmaar, zijn wij gevestigd in Heerhugowaard, Den Helder, Oostzaan en Rotterdam.

Wij hebben een uitgebreid kranenpark; hiermee hebben we voor iedere hijsklus de juiste hijskraan.

De eerste elektrisch aangedreven Spierings 48-meter torenkraan is eind 2021 aan ons kranenpark toegevoegd. De tweede is gearriveerd in het voorjaar van 2022. In het jaar 2023 zal een derde volgen. Onze twee Liebherr MK 88 plus 45-meter-torenkranen draaien ook op stroom. Zo proberen wij ons kranenpark voortdurend te verjongen en mee te groeien in de verduurzaming van onze samenleving.

Voor de kleinere hijsklussen en het transport van units of containers beschikken wij over meerdere vrachtwagencombinaties met autolaadkraan.

Uiteraard hebben we ook de benodigde hijsmiddelen om elke hijsklus veilig te kunnen klaren.
Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij staan graag voor u klaar voor elke hijs- of transportklus.

Opdracht inplannen
Kortom: voor elke hijs- of transportklus de juiste kraan en machinist!
Opdracht inplannen