Select a page
Planning: 085-8900189

Overname Mosk te Den Helder

Naast de overname van Pol Kraanverhuur B.V. in juni 2014, hebben wij nu ook sinds juni 2015 Mosk Kraanverhuur B.V. te Den Helder overgenomen. Hierdoor zijn wij nu actief vanuit onze vestigingen in Alkmaar, Amsterdam, Rotterdam, Hoogeveen en Den Helder zodat wij in een groot werkgebied onze klanten van dienst kunnen zijn.

Ons bedrijf bestaat uit een drie tal divisies waarmee wij het totale dienstenpakket, die gevraagd wordt in onze branche, horizontale en verticale transporten, kunnen aanbieden. Deze drie takken bestaan uit: Kraanverhuur, (exceptioneel) transport en interne verhuizingen.

Momenteel zijn wij in het bezit van 18 telekranen met een maximale capaciteit tot en met 160 ton, en 22 mobiele torenkranen met een maximale vlucht van 60 mtr. Tevens beschikken wij over een 40 tons rups telekraan en roterende verreikers.

De afdeling transport bestaat uit o.a. een compleet ingerichte bakwagen ten behoeve van onze interne verhuis activiteiten, diverse semidiepladers, vlakke trailers en autolaadkranen met een capaciteit van 40Tm op bakwagens met aanhanger.

De kraanplanning voor al onze vestigingen is centraal te bereiken via ons hoofdkantoor in Alkmaar op 085 – 8900189 of planning@josblom.com.