Select a page
Planning: 085-8900189

Transport

 • DAF CF85 met 37,5 Tm laadkraan

  De afdeling transport beschikt over een DAF CF85 drie assige bakwagen met een 37.5 Tm autolaadkraan.
  Achter de Daf hangt een GS Meppel aanhangwagen die drie meter uitschuifbaar is tot een lengte van 12 meter. Dit is een ideale combinatie om lange units en containers te vervoeren.
 • Blikvanger

  Om de afdeling transport te promoten hebben wij een Kenworth T800 aangeschaft. Deze wagen wordt af en toe ingezet voor het transport van onze verreiker of heftruck.
 • Volvo FH 520 PK met broshuis 4 assige semi

  De afdeling transport bestaat uit een Volvo FH 520PK Zwaar Transport Trekker ( max. trekkracht 140 ton). Met daarachter een 4 Assige Dubbel uitschuivende en Hydraulisch gestuurde Broshuis Semi-dieplader.
  En een Volvo FH 480 PK Zwaar Transporttrekker, met daarachtern een 4 assige Nooteboom ballast trailer. De ballast trailer rijdt bij onze 160 tons telekraan voor het aanvoeren van de contraballast en stempelschotten ( een totaalgewicht aan lading van zo’n 50 ton).
 • Semiedieplader met hydraulische kleppen

  Doordat ook de transportafdeling volop in beweging is, en er steeds diversere klussen aangeboden en diensten aangevraagd worden, zijn wij overgegaan tot de aanschaf van een nieuwe semiedieplader. Deze wagen is uitgevoerd met dubbele hydraulische oprijkleppen en kan 7 meter. uitschuiven. In ons eigen park wordt deze wagen ook ingezet voor het vervoer van onze Rupstelekraan.
 • Twee trekkers

  Door de toenemende vraag van transportopdrachten hebben wij besloten ons park uit te bereiden met 2 Volvo FH 12 Trekkers waardoor het totaal op 4 trekkers uitkomt. Door deze uitbereiding is er voor ieder oplegger een trekker aanwezig.
  We beschikken nu over:
  • een 2 assige semie met hydraulische klep niet uitschuifbaar.
  • een 4 assige semie met dubbele hydraulische kleppen enkel uitschuifbaar naloop gestuurd
  • een 4 assige semie met oprijbeunen dubbeluitschuifbaar hydraulisch gestuurd met afstandbediening
  • een 4 assige vlakke trailer hydraulisch gestuurdmet afstandbediening ( ballast trailer )
  Tevens hebben wij onze Daf CF 85 met Autolaadkraan voorzien van een GS Meppel aanhanger. deze aanhanger is uitschuifbaar tot een totaallengte van 12 mtr. Hierdoor is dit een ideale transporteenheid voor het vervoeren van Keten en Units.