Select a page
Planning: 085-8900189

7 november 2019
Wegens aankomend pensioen van één van onze topmachinisten op de 60-meter torenkraan, zijn wij op zoek naar een ervaren en gedreven torenkraanmachinist. Werk je momenteel op een grote torenkraan of heb je de ervaring om daar op korte termijn naar door te groeien? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werkzaamheden bestaan uit het uitvoeren van hijswerkzaamheden op een mobiele torenkraan. Tijdens de uitvoering van de diverse werkzaamheden werk je voornamelijk zelfstandig, grotendeels vanuit onze vestiging in Amsterdam. Het rijden met en plaatsen, opbouwen/afbreken en bedienen van de kraan doe je dus in de meeste gevallen alleen. Je bent op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving, veiligheidsregels en voorschriften die van belang zijn bij de uitoefening van de werkzaamheden. Je houdt je aan de veiligheidsregels en voorschriften.

Functie-eisen
– Woonachtig in regio Alkmaar/ Amsterdam
– Geldig rijbewijs B, C
– VCA basis/ vol
– Geldige torenkraanpapieren
– Eigen vervoer
– Aantoonbare ervaring en kennis
– Flexibele houding t.o.v. werkdagen en werktijden, alsmede overuren
– Zelfstandig en nauwkeurig kunnen werken
– Klantvriendelijk en resultaatgericht
– Goede uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal

Wij bieden je een uitdagende baan in een collegiaal team, met een marktconform salaris (CAO Beroepsgoederenvervoer). Onze organisatie wordt omschreven als informeel, met korte lijnen en een goede sfeer. Heb jij de capaciteiten die wij nodig hebben, en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan horen we graag van je!

Stuur je CV met motivatie naar m.vosse@josblom.com, of neem telefonisch contact met ons op (Marco of Marjolein).

N.B. Ook met ervaren telekraanmachinisten komen wij graag in contact.